Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Specialisatiemodule: In je kracht door kleur. 4 ZATERDAGEN

22 oktober 2016

€495

WERK MET DE IMPACT VAN KLEUR OP JEZELF EN JE OMGEVING

Tijdens deze module ontdek je hoe je kleur kan inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je leert over kleur en ervaart het effect dat kleur heeft op je geestelijke en lichamelijk gesteldheid. Dit helpt je, om je beter af te stemmen op de behoeften van jezelf, je omgeving of je klanten.

Deze specialisatie module is een waardevolle aanvulling voor mensen die zich bezig houden met kleur voor de woning of in de mode, voor kunstenaars en ontwerpers. Voor mensen die werken in de zorg, als therapeut of begeleider is het een manier om makkelijker contact te maken met de cliënt, te helpen verzachten en inzichten te krijgen voor verdere behandeltrajecten.

De module bestaat uit vier lesdagen. Per lesdag wordt een van de vier kleurendimensies, zoals beschreven door Margo in haar boek ’In je kracht door kleur’, behandeld.

22 OKTOBER De Donker Licht Dimensie

De eerste les van deze module focussen we op het donker licht in jezelf en op de vele grijswaarden daar tussenin. Je oefent met het kijken vanuit een ander perspectief, waardoor je een completer beeld krijgt van een situatie of ontwerp. Je ontdekt hoe duister in licht kan veranderen en andersom. Je wordt je bewust van jouw eigen manifestatiekracht in de donker-licht dimensie en hoe je je energiehuishouding in balans kan houden en die van je omgeving.

5 NOVEMBER De Rode Dimensie

Deze lesdag gaan we werken met de bekende chakrakleuren. We hebben het over objectieve en subjectieve ervaringen van kleur. We onderzoeken hoe je jezelf neerzet en hoe je naar buiten treedt. Het zijn eigenschappen die we nodig hebben om onze persoonlijkheid te ontwikkelen en te verfijnen. De focus ligt op je intuïtie die je leidraad is in het werken met kleur.

19 NOVEMBER De Terra Dimensie

De focus van deze dag ligt op de aardekleuren. Het zijn onbekende chakra’s die ons letterlijk helpen te aarden. Het gaat over het bewuste en onbewuste verleden, ons wortelstelsel. Het is het fundament onder onze persoonlijkheid. Balans tussen wat was en wat is helpt ons tot nieuwe creatie te komen.

3 DECEMBER De Magenta Dimensie

De laatste lesdag in de reeks focussen we ons op de kleuren van de magenta dimensie. De kleuren van deze dimensie zijn licht en helder, het zijn gewilde assecoirekleuren. Ze helpen ons in vrijheid ons doel te bereiken. Ze geven inzicht in jouw relatie met de buitenwereld en ze zijn een spiegel voor jouw innerlijk. Ook helpen ze ons duurzame verbindingen en keuzes te maken, die bijdragen aan het grote geheel.

De lestijden zijn van 11:00 tot 17:30 uur.  De lesdagen zijn zaterdag 22 oktober, 5 en 19 november en 3 december.
Let op: aanmelden voor deze module kan tot uiterlijk woensdag 19 oktober! via: www.fengshuiacademie.com

Organisator

Feng Shui Academie
Telefoon:
0575 - 84 87 77
Website:
www.fengshuiacademie.com

Locatie

Feng Shui Academie
Zaadmarkt 90
Zutphen, 7201 DE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 - 84 87 77
Website:
http://www.fengshuiacademie.com